dilluns, 19 de febrer del 2007

Que ens tombin l’Estatut, aleshores veurem si tenim governants a l’alçada del País.


Estem d’acord amb l’ex-conseller Carretero, vist que a Madrid no estan per la labor de desenvolupar el minsa Estatut aprovat, ara toca que ens el tombin, que quedin amb el cul a l’aire i aleshores veurem si existeix a Catalunya una classe política amb capacitat de decidir pensant amb el País.

Ens alegrem que Carretero coincideixi amb les tesis de Confidencialcat que ja hem expressat dies enrera, sabem a més, que existeix preocupació entre els partits polítics davant una excessiva retallada de l’Estatut, que podria portar a un profund descontentament de la ciutadania d’aquest País.

També estem d’acord amb la conferencia del Vice-president del de la Generalitat Josep Lluís Carod Rovira advertint que amb un Estatut retallat només ens queda la sobirania. A veure si és veritat.

Que Espanya ens tombi l’Estatut
Ara volem decidir

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ens el tombin i trenquem l'estat espanyol.

Anònim ha dit...

Ja veureu que tot això és queda sols en paraules. Que en son els catalans de boques!

Anònim ha dit...

No fa falta que ens tombin l´estatut per veure l´alçada dels nostres polítics, ja la sabem: els nostres polítics no valen res.
Desgraciadament la nostra classe política és una casta de fracassats que es dediquen a la política perque no poden dedicar-se a res més. No tenen principis ni visió de pais i el pitjor és que no estan interessats en una reforma del sistema.
O sigui: llistes obertes, circumscripcions uninominals, prohibició d´utilitzar res més que diner públic per les campanyes i modificació del sistema de partits tal i com es coneix.
Ja ni tant sols serveixen per a fer-nos riure al "Polonia".

Per altra banda potser el pitjor és que el pais està a la alçada dels polítics: les èlits empresarials ara protesten perque el centralisme de Madrid els toca la butxaca però realment mai no han cregut en Catalunya, lés èlits culturals fa temps que han desaparegut sota el feixuc pes de la menjadora i la societat civil no existeix - el català és una criatura fatalista i ressignada per naturalesa, allò del català messell té un cert grau de veritat.

Anònim ha dit...

FINS QUE FEM TOTS UN FRONT COMÚ NO SERVIRÀ DE RES CAP ESTATUT, JA HO VA DIR JULI CÈSAR: DIVIDEIX I GUANYARÀS! TOTS ELS CATALANS UNITS FENT FORÇA!!!!