dijous, 15 de febrer del 2007

PSOE i PP bocamolls en temes d’igualtat de gènere (acord per retardar aplicar la llei fins a les eleccions municipals de 2011)

L’escàndol està a punt d’esclatar, en aquests moments, la llei d’igualtat de gènere s’està tramitant al Senat amb l’objectiu que quedi aprovada abans de les municipals i entri en vigor cara a la composició de les llistes d’aquestes eleccions.

En el que afecta a la composició de les llistes municipals estableix que en trams de cinc, el genera ha d’estar representat en proporció 2/3 o 3/2 fins al final, aquesta proposta que tant el PP com el PSOE s’han omplert la boca ha provocat nervis en les delegacions territorials d’aquests partits, davant la dificultat que es troben per complir el mandat de la llei.

Tant al carrer Gènova (PP) com a Ferraz (PSOE) s’han disparat les senyals d’alarma, i el tema s’ha posat en comú en les habituals reunions dels portaveus parlamentaris d’aquests partits, Zaplana (PP) i López Garrido (PSOE) han plantejat una moratòria d’aplicació fins a les properes eleccions municipals.

L’escàndol està servit, ara estant pactant la manera d’amagar la hipocresia insensata del PSOE i del PP i per evitar que el sector femení d’aquest dos partits munti en còlera.

En definitiva a l’hora de la veritat els defensors de l’esperit constitucional posant per davant de la igualtat, els interessos partidistes, dos perfectes exemples de bocamolls sense escrúpols.

cat.confidencial@gmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

son una colla de bandarres, molt de parlar i poca cosa