diumenge, 18 de febrer del 2007

“Som una nació i tenim el dret de decidir”

Avui fa un any, milers de persones varen sortir al carrer per expressar el seu desig de decidir, la gent de la Plataforma pel dret a decidir ha decidit amb encert tornar a la plena activitat.

Avui mateix han celebrat un acte a Barcelona per iniciar la campanya de recollides de signatures per demanar que tots els Parlaments Nacionals dels Països Catalans tinguin el dret de convocar referèndums.

Confidencial.cat neix seguint l’esperit del 18-F pel dret a decidir, per tant ens encoratja que la Plataforma torni a engegar la maquinaria, ara més que mai ens cal una societat civil forta.





L’acord Mas-Zp va retallar l’estatut del 30 de setembre, ara l’Estat i el PSOE amb l’excusa del moment polític preparant la segona retallada, per una doble via, d’un costat per la retallada del Constitucional i per un altre, via invasió competèncial i el retràs del desenvolupament de l’Estatut.

El futur sens dubte passa per el conflicte democràtic amb Espanya, i per tant per l’exercici del dret a l’autodeterminació. Tenim tot el dret a decidir i ni Espanya ni França tenen dret a impedir-nos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espanya nomès ens vol per pagar, cal fotre el camp

Anònim ha dit...

trenquem amb espanya d'una vegada, aixo es una estafa.