dimecres, 14 de febrer del 2007

Reagrupament.cat: una bufetada a CiU, al PSC i als seus satèl•lits

Joan Carretero sempre ha estat un home de poques paraules, però de conviccions clares i ho acaben de demostrar amb l’estrena de la pagina web www.reagrupament.cat amb la voluntat d’expressar la seves critiques a l’actual direcció republicana i ho volent fer-ho dins del mateix partit.

Volen crear una corrent interna, mecanisme previst en els estatuts dels republicans (3% de la militància) per tal de fomentar el debat i el canvi de l’estratègia de l’actual direcció.

Aquest plantejament és una mala noticia per tots aquells estrategs, tant del PSC com de CiU, que el que volen és la debilitat dels republicans. Per primera vegada una veu critica dins esquerra no fot el camp a la brava (Angel Colom, Pilar Rahola i altres).

Des de confidencialcat encoratgem a reagrupament.cat a continuar treballant per enfortir el camí cap a la sobirania plena.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

estic d'acord amb el comentari, que reagrupament,cat no sigui una marca de CiU,

el dabat és bo i a erc tambè, hem crescut i segurament ens cal més debat intern, l'acord amb el PSC és molt complicat i el que no podem permetre que ERC sigui la perdedora.

Per damunt de tot ERC

Anònim ha dit...

Per damunt de tot ERC? I la gent, i el país?