diumenge, 31 de desembre del 2006

“La Caixa” aposta per la llengua espanyola (3.000.000.-€) i l’extrema dreta.


Una petita noticia ha passat desapercebuda al nostre País: “la Caixa”, la nostra, entra a formar part de la Fundació Campus Comillas amb una aportació inicial de 3 milions d’euros.

La Fundació Campus Comillas segons diu la seva acta es dedica “a la promoción y enseñanza especializada del español, y de todas las manifestaciones culturales ligadas a esa lengua.”

Altres membres de la fundació són la Caja Cantàbria i Emilio Botin (Banco Santander) a més de comptar amb el suport econòmic del Govern Espanyol i del Govern de Cantàbria.

És a dir, de diners més aviat els hi sobraran; serà sens dubte una de les fundacions més ben dotades tant econòmica com políticament. La noticia no acaba aquí, a part de la hipocresia que representa que la Caixa destini tants milions a la promoció d’una llengua perseguida (segons Ciudadanos) com és “l’espanyol,” no podem oblidar que difícilment trobarem una aportació de tanta quantia d’aquesta filantròpica entitat a favor de la cultura catalana.

Investigant la noticia, confidencial.cat ha trobat una prova més del delicte i del trist paper d’aquesta tant nostra entitat, us fem un enllaç amb la noticia d’Europa press que reflecteix l’acte de la signatura de l’entrada de l’entitat al Patronat de la Fundació Campus Comillas.

No us la perdeu, la signatura es realitza a Madrid i es pot comprovar “la heroica resistència del President de la Caixa Ricard Fornesa” davant les boniques paraules de benvinguda que li dedica el President de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla.

Escoltar aquest personatge dir “Esta adhesión es "simbólica" además, según el presidente cántabro, frente a quienes "tratan de denostar a Cataluña por las declaraciones de algunos radicales". "Cataluña no es sólo Carod Rovira (suposo que encara és Vice-president de la Generalitat de Catalunya), es una comunidad y una nacionalidad española que ha aportado mucho a la unidad de España y a enriquecerla", que ha hecho a España "más grande y plural", subrayó el líder regionalista.” I quedar-se quiet i sense reaccionar, demostrant quina classe de dirigents tenim en les principals entitats econòmiques del País.

Si davant els insults resten indiferents, què no faran per perjudicar Catalunya en ares de demostrar que són més espanyols que ningú? Ara puc entendre el perquè aquesta noticia ha passat quasi desapercebuda aquí. Amb aquesta actitud, es demostra un cop més, que bona part de la nostra classe dirigent està per la labor de seguir essent cornut i a més paga el beure.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

i el silenci davant aquesta noticia, quina vergonya, el sr. Fornesa aguantant les impertinencies de l'extrema dreta.

ia sobre paga el xantatge de la dreta 3.m.

Anònim ha dit...

prou ja de silencis, fornesa plega

Anònim ha dit...

comencem l'any amb un putada més, amb els nostres cales es pujen els peatges i ens casquen els nostres calers per potenciar l'espanyol.

aupaja foteu el camp

Anònim ha dit...

Bona feina, confidencial.cat

Aquesta notícia val molt la pena.