dimecres, 27 de desembre del 2006

Nadal deixa a la Marina Geli a la corda fluixa.


“Ara ve Nadal, matarem el gall i a la tia Pepa, li donarem un tall”

La guerra freda entre Nadal i la Marina ha tingut aquestes festes un punt àlgid en l’enfrontament que la flamant Consellera de Salut ha tingut amb el President Montilla.

Un enfrontament que ha posat a la Marina Geli a punt de dimitir, veurem com acabar tot plegat, perquè la situació ha estat aprofitada pel Conseller Nadal per assegurar-se el control sobre el PSC Gironí.

Es veu que en aquest nou tripartit les dones ho tenen complicat, no només, no compleixen la paritat, sinó que les Conselleres de l’actual Govern son les primeres en rebre, primer va ésser la Consellera Tura (dolguda encara per haver estat apartada d’interior en “benefici” de Saura) que va rebre l’avís de Montilla i ara sembla que la cosa podria petar amb la Geli.

Nadal es dedica a Girona més que mai, vist que a Palau poca cosa te per conspirar, ha deixat d’ésser un dels homes forts del Govern i ara té molt de temps per dedicar-se a la seva Girona natal, i precisament la Marina havia estat una de les poques que li havia plantat cara, ara ha trobat la manera de venjar-se.