dimecres, 27 de desembre del 2006

Josep Cuní (TV3) i Rafael Nadal (El Periódico) enfrontats per les irregularitats en l’elecció del Català de l’any.


Desprès de que Víctor Alexandre i altres denunciessin les irregularitats perpetrades pels responsables de l’elecció del Català de l’any, per impedir que l’Èric Bertran (exercit del Fènix) fos un dels candidats elegits per voluntat popular, han esclatat les discussions entre Josep Cuní i el director de “El Periódico” Rafael Nadal (germà dels germans Nadal, coneguts pel seu amor a la totxana).

L’escàndol del que s’han fet ressò diferents mitjans de comunicació (vilaweb, Rac 1, e-noticies, Avui, blocs personals i altres: Joan Puig, Xavier Mir,.....) ha despertat les alarmes dins el programa estrella dels matins de TV3.

Malgrat estar de vacances, Josep Cuní s’ha posat al capdavant de la situació i avui mateix ha mantingut reunions entre altres amb el propi director de TV3 Joan Majó que l’ha comminat a trobar una sortida digna. Però la situació s’ha crispat amb la reunió amb el director d’El Periódico Rafael Nadal, ja que aquest no ha volgut responsabilitzar-se de l’escàndol i a remès la responsabilitat a la gent del programa d’en Cuní.

El proper 8 de gener comença la segona fase de la elecció del català de l’any i ens aquests moments la preocupació és evident, fins i tot s’ha posat sobre la taula l’anul·lació del procés.

Una altre possibilitat seria donar resposta a les demandes dels correus electrònics que estan rebent que demanant que s’afegeixi a la llista dels deu finalistes la candidatura de l’Èric, l’únic problema és que aquesta solució a més de reconèixer l’escàndol, posaria en una situació preeminent al propi Èric Bertran, fet que incomodaria i molt al propi Govern de la Generalitat i al Grupo Z promotor del premi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És un escandol que necessita una correcció, cal que demanin disculpes i que afegeixin l'Èric Bertran a llista-

Anònim ha dit...

puig ja has creat un altre confidencial

Anònim ha dit...

Sabeu a quin programa de RAC1 i més o menys a quina hora ho van esmentar?