diumenge, 1 d’abril del 2007

El PSC, “els mamporreros” del PSOE a Madrid, la seva tasca, desacreditar l’actitud ferma d’Esquerra e IC




Són la primera línia de foc, son aquelles forces que tenen poca importància i que poden ésser sacrificades sense cap cost polític o humà. Si estiguéssim en guerra serien la primera línia que cau com mosques, sense ni tant sols tenir un bon enterrament i un bon funeral.

Cada cop que IC i ERC mostren fermesa, Teresa Cunillera i els seus boys començant a maniobrar, comencen a voler manipular per debilitar als Joan Herrera i Tardà de torn. Per això quan “confidencial.cat” sent les paraules del cap del PSC José Montilla, presentant el seu partit com els salvadors de Catalunya, a uns quants, que ja fa temps que ens afaitem, ens indigna la hipocresia del PSC.

Cal veure, estar a Madrid, i comprovar el grau de genuflexió que practiquen els diputats i diputades del PSC, en boca petita, fins i tot ho diuen, però fan el trist paper, prohibit defensar els interessos de Catalunya, País Valencia o les Illes, aquest és el recte paper que amb ma ferma dirigeix la veterana Tere Cunillera, amb Carme Chacon i Dani Fernández (el coordinador que les aguanta).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per parlar clar, teniu tota la raó, el PSC calla a Madrid, i el PSOE andalucia cobra.

Anònim ha dit...

miserables! si la defensa de catalunya a madrid es tardà-puig anem arreglats...