dimecres, 28 de març del 2007

Teresa Cunillera (PSC) un perill pels diputats que defensen Catalunya.

Tere Cunillera és una veterana diputada del PSC de Lleida que porta molts anys movent els fils per Madrid. Molt ben situada dins el PSOE exerceix amb ma dura la seva autoritat, una autoritat al servei d’Espanya i del PSOE i en contra dels interessos de Catalunya.

Qualsevol diputat o diputada del PSC, si vol pintar alguna cosa a Madrid ha de portar-se molt bé amb ella, en cas contrari ho te tot perdut. Però en aquesta legislatura les coses se li han complicat, la irrupció del Grup Parlamentari d’ERC, amb gent sense complexos com en Joan Tardà, Joan Puig o Jordi Ramon, l’ha descol·locada i li ha fet perdre moltes vegades els papers.

La situació a més se li ha complicat amb l’actitud de CiU i IC que han vist que la diputada socialista no és de fiar, tot al contrari, intenta degradar i malparlar dels diputats que no es rendeixen.

En els darrers dies diversos confidencials han publicat que la Cunillera ha traït al actual Conseller d’Agricultura Joaquim Llena i ha facilitat informació dels negocis del Conseller a la premsa. Cunillera fins ara era coneguda per ser avaladora del Conseller Llena, que ha passat per aquesta traïció?

La desconfiança cap al Conseller, diuen que amb l’edat una persona és més desconfiada, i cada dia veu com perd influencies tant a Madrid com a Lleida, fins i tot diuen que està dolguda, no s’entén amb l’actual portaveu del PSOE Lopez Garrido i troba a faltar els temps d’Alfredo Perez Rubalcaba.

Diuen que quan el PSOE perd una votació per culpa dels diputats de CiU, ERC o IC agafa una mala llet de campionat i es dedica a intoxicar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo la conec, i la he patit, us puc assegurar que us quedeu curt. Era socialista i me ho han impedit.

per fi algú publica alguna veritat.
us envió per correu més informació.

Anònim ha dit...

Jo només us puc dir que aquesta senyora és íntima amiga de l'actual director del Periòdic d'Andorra, un senyor que es creu el socialista número 1 del món però que té un passat de lo més falangista...

Anònim ha dit...

Jo només us puc dir que aquesta senyora és íntima amiga de l'actual director del Periòdic d'Andorra, un senyor que es creu el socialista número 1 del món però que té un passat de lo més falangista...

Anònim ha dit...

Sabeu si la Cunillera té alguna relació amb l'alcalde de Tírvia (Pallars Sobirà)?
Per aquí corre el rumor (possiblement escampat pel propi alcalde per fanfarronejar, ja que és bastant ruc) que tenen una molt bona relació (potser parentiu i tot) que li ha permès a l'alcalde aprovar plans urbanístics aberrants (creixement del 380% al nucli de Tirvia i del 1600% al de Terveu) i un projecte aberrant de nova carretera d'accés al poble. Aquest és un projecte inútil i car però és un caprici de l'alcalde per alguna raó obscura, i gràcies a allò va aconseguir colar-ho, malgrat les queixes d'alcaldes i regidors de municipis veïns. Alguns d'aquests van anar a parlar amb el Nadal, que els va confessar que havia rebut pressions per aprovar-ho.
L'ajuntament de Tírvia i la seva conexió amb la Cunillera farien les delícies del Garzón.