dilluns, 16 d’abril del 2007

La frivolitat de Zapatero que comparteix el PSC

Segons publica Javier Valenzuela en el seu llibre “Viatjant amb ZP” confirma i explica que el President del Govern Espanyol no tenia cap pla quan s’embarca en donar suport a l’estatut que aprovi el Parlament de Catalunya.

I també confirma el nivell d’inseguretat i de frivolitat quan escriu que tampoc tenia pla quan encara les converses amb ETA. Javier Valenzuela va ser durant dos anys Director General d’informació internacional ell és periodista i amb aquestes sorprenents declaracions confirma que per triomfar en el PSOE cal ésser com més frívol millor.

D’aquesta manera podem comprovar i confirmar el que ja habiem avançat, que l’entorn més proper i que manar en el PSOE no te cap més projecte que aguantar en el poder quan més temps millor.

Teresa Cunillera, Carme Chacon, són exemples clars de manca total de coherència quan és dediquen a boicotejar qualsevol proposta que be de Catalunya, fins i tot si be del mateix Govern del President Montilla.

L’enemic el tenim més proper que mai, com a mínim amb el PP saps com vol liquidar-te, i tens capacitat de defensa, el PSOE/botiflers del PSC ho fan a traició, i Cunillera i Chacon representant el poder dels catalans botiflers a Madrid.

Se sumen a la llarga tradició de botiflers al servei d’Espanya, Miquel Roca, Narcís Serra, Duran i Lleida, Cunillera, Chacon,..........

cat.confidencial@gmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

veig que esteu una mica obsessionats amb la Tere Cunillera... Jo només demanaria que cadascun de vosaltres fos tant treballador, consequent i bon politic com la tere. xerrar per xerrar no us costa gaire, el problema es que la tere defensa els interessos de tos i vosaltres només els de quatre arreplegats de la bandereta i la barretina!!! salut des de girona!

Anònim ha dit...

T'has deixat al Pujolet i el seu 15% d'IRPF que li va donar el seu amic Aznar.

Anònim ha dit...

Doncs a Google sembla que tenen molt clar qui és el culpable...

http://img197.imageshack.us/img197/326/campsi.jpg