diumenge, 21 de gener del 2007

Els confidencials republicans desorientats amb Carretero.

Els dos articles de Joan Carretero al diari AVUI han provocat un brutal desorientació en els diferents confidencials de l’òrbita republicana, la majoria d’aquests alabaven fins fa molt poc la claredat del discurs polític del Conseller.

Encara avui en la majoria d’aquestes pagines es poden trobar noticies vanagloriant-se del perfil de Carretero, a la xarxa de bloc republicans Carretero és un referent, i ho segueix encara a dia d’avui.

Busot, el confidencial líder, ara està en silenci pels articles de Carretero, malgrat que en el seu arxiu hi consten diferents noticies on apareix com un veritable conseller estrella, el confidencial ha optat per un sorprenent silenci, deu ser que no pot convertir l’ídol amb tot lo contrari.

També altres confidencials com Fent la viu viu, sa-palomera, diari republicà, o pagines web dels mateixos republicans Joan Carretero era un veritable ídol, la pròpia pagina web d’esquerra a Girona ho demostra.

Està clar que no poden convertir un patriota amb un enemic, Carretero ha obert un debat interessant, i que ha posat histèrics a més d’un, però que a la vegada posa en contradicció a molts militants i càrrecs electes dels republicans per la pròpia personalitat de l’ex-Conseller.

Per rematar-ho, la enquesta que avui publica La Vanguardia sobre les eleccions generals dona més força als dos articles de l’Avui de Carretero; que els republicans baixin i la coalició nacionalistes recuperi els bons resultats de l’epoca de Miquel Roca sens dubte faran que dins els republicans i ara més aviat que tard s’obri el debat.

A més l’enquesta de la Vanguardia obra la porta a un pacte ZP-Mas a Madrid que aquest darrer voldrà cobrar doblement i posarà a sobre la taula la recuperació del Govern de la Generalitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les enquestes de la Vanguardia valen el que valen. Recordem les que deien, a pocs dies de les eleccions, que al 1 de Novembre Esquerra no arribaria a 18 diputats i CiU superaria el 54. Eren els únics que ho deien. Si mireu be és una enquesta a base de 1000 entrevistes a tota Espanya. Això vol dir que com a molt se n’han fet 150 a Catalunya. Si algú creu que amb 150 entrevistes es pot afirmar que CiU puja i ERC baixa endevant!!!. O sigui que el marge d’ error de l’ enquesta treu el sentit als resultats del partits catalans, ja que es superior al percentatge de vots atribuïts a aquests.
Amb aquests resultats el ZP és president sense els vots de CiU. Tal i com va passar el 2004. Amb un PP a la baixa tal i com preveu aquesta enquesta l’ interès del pacte amb CiU és molt menor.
De tota manera no perdeu la moral. Suposo que ja no ve d’ un engany mes.

Anònim ha dit...

tot i posar dubtes a l'enquesta de la vanguardia, crec que els republicans han d'espavilar, i han de plantar més cara.