diumenge, 7 de gener del 2007

CDC preocupada per la deriva personal de UDC.

Els Madí i cia estan convençuts de que la situació política de l’estat els afavoreix, està clar el desgast de Rodríguez Zapatero i també que el PP no sortirà tant beneficiat com per tenir una majoria absoluta.

El més probable de les properes eleccions espanyoles (s’avancin o no a la tardor) serà una situació de empat tècnic entre el PSOE i el PP, i la maquinaria de CDC treballa en aquest sentit, saben que tant uns com els altres els vindran a buscar i els esperen amb gust i ganes.

Si el PSOE els vol, hauran de parlar de Catalunya i del incompliment de l’acord de la Moncloa entre Mas i ZP, que garantia a CiU governar la Generalitat.

Si pel contrari, els vol el PP, li recordaren el memorial de greuges que els populars els hi han fet, i per tant els populars s’empassaran tot el que han dit i més.

L’única preocupació de les ments pensant de CDC, són els seus companys d’UDC, la deriva personal de Duran i els seus “boys” els trenca l’estratègia, les ànsies de poder i de Ministeri de Duran i Lleida els hi comporta debilitat en l’estratègia treballada per la factoria Madí.

La possibilitat de trencar la coalició torna estar a sobre la taula de CDC, en aquests moments el cost seria ínfim, els estudis electorals que tenen a sobre la taula situen la possible pèrdua de vots en una xifra irrisòria, i pel contrari seria una jugada de fermesa que sens dubte els hi obriria la porta a altres enteses a Catalunya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

com a votant de CiU, estic d'acord i ja seria hora que fotessim un cop damunt la taula.

els d'unió sempre van a remolc.

Anònim ha dit...

Els d'Unió que en total són 900 poden anar tots al PP que és el seu lloc natural. En Millo no té cap contradicció ideològica, veritat. Doncs apa !!!