dissabte, 17 de febrer del 2007

No a la MAT: Els Catalans haurem de votar Ségolène Royal

Els diferents col·lectius que no volen la MAT que engloben la societat civil i ajuntaments de tots costats dels Pirineus es van reunir amb l’assessor en temes de medi Ambient de la candidata socialista a la Presidència de la República Francesa Ségolène Royal.

Bruno Rebelle assessor de la candidata socialista a la Presidència de la República es va comprometre en cas de guanyar les eleccions de posar tot el projecta a zero per tal de poder treballar amb tots els documents a sobre la taula i no caure amb les falses demandes d’energia.

L’assessor de la candidata socialista es va sorprendre de l’actitud poc clara de les autoritats espanyoles i catalanes per tal de poder efectuar un estudi real amb tota la documentació a sobre la taula.

A veure si en aquesta línia els ciutadans del Principat haurem de votar a Ségolène Royal per tal de poder garantir un procés just en respecte aquesta infrastructura, amb declaracions com les fetes per l’assessor de la candidata socialista, IC i ERC haurien d’aprofitar-ho per obrir sense por el debat davant Montilla.

Tenim una oportunitat d’or per desmuntar el lobby energètic, que mou molts diners fins i tot en campanyes electorals, els talls de corrent a la Costa Brava son culpa de la manca d’inversions d’una companyia com ENDESA que només ha estat preocupada per evitar l’OPA de Gas Natural en benefici de l’alemanya E’ON.

La MAT avui és menys necessària que mai, i Ségolène Royal ens ha donat la corda, ara els hi toca a Carod i Saura jugar la partida en clau de preservació del País.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A més de guapa, intel.ligent.
Vull una Ségolène al meu País, a més es la mateixa que va dir que el Quebec tenia dret a decidir.

Anònim ha dit...

Jo també, aband que la de la vogue, vull una segolene

Anònim ha dit...

Quina colla de sociates que corren per aquí...