dilluns, 5 de febrer del 2007

Nadal histèric per les llargues d’esquerra, vol governar la Diputació de Girona costi el que costi, i està disposat a tot!!!!!






L’amo, el totpoderós Joaquim Nadal comença a estar fart de les llargues que li dona esquerra a la proposta d’estendre el tripartit a les comarques gironines a les properes eleccions municipals.

Nadal està que no dorm davant el fet que els republicans no contestin les seves ofertes, l’amo ha proposat un pacte gironí que s’estendria a la majoria de municipis, consells comarcals i a la reina de la corona, és a dir la Diputació.

De totes maneres els socialistes gironins i el seu cap, poden ésser cridats a capítol per Montilla davant la crisis permanent dels socialistes gironins, primer els hi plega del partit l’alcalde de Riudarenes i diputat provincial Jordi Gironès, desprès un altre diputat i alcalde Lluís Gibrat és passa al grup mixt i una altre diputada i portaveu municipal a Lloret, Lucia Echegoyen abandona en el darrer moment i deserta davant el desconcert existent al partit.

Els socialistes gironins dirigits per l’Amo i acompanyats per el diputat Alex Saez, Quintanes poc més estan passant pel pitjor moment, a pocs mesos de les eleccions municipals veuen a més com cada cop les candidatures de les principals ciutats tocant fons.

Armangue cada cop més discutit a Figueres, Marigó ha llençat per la finestra en els darrers mesos la seva imatge, (actituds com no acceptar l’acord de ple de tancament de l’aparcament il·legal de caravanes, la pèrdua dels papers un dia si i un altre també) la manca de candidat a ciutats com Lloret i altres de les més importants de les comarques gironines estant portant el desànim a les files socialistes.

Davant aquests fets els republicans saben que el millor és la coherència, malgrat les dificultats l’acord de la Diputació de Girona amb CiU ha funcionat i vist la situació de crisis permanent dels socialistes gironins creuen que aquest no es el millor moment per parlar de pactes, a més des de la direcció republicana, saben que és bo tenir lligams amb CiU, i que el PSC mani a tot arreu és un greu problema per esquerra.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

que nadal és foti i que deixi treballar que es preocupi pel seu partit i deixi de maquinar.

a girona erc-ciu.

Anònim ha dit...

El psc al carrer, a les comarques no regalem res al PSC! A la Dipu, seguim igual ERC+CIU

Nadal jubilat

Anònim ha dit...

que plegui l'amo, que ja ha fet prou mal a girona.

ciu i esquerra pacte nacional

Anònim ha dit...

Aquest en Nadal ja és hora que el retirin. Per què el 3% queda curt a Girona. En Nadal un gángster!!
Bé, com la majoria de sociates.

Ara ja ho sabem : o Tripartir o CiU.
Apa, gironins, o identitat catalana o sucursal Montilla.
O CiU o Tristpartit.