diumenge, 11 de febrer del 2007

Els sectors sobiranistes de CiU emprenyats per la manca de solidaritat del partit cap a Oleguer Presas

Campuzano, Rull, Vives i fins i tot el mateix Felip Puig no entenen les ordres estrictes de David Madí de passar del cas Oleguer Presas. Creuen un greu error deixar en mans republicanes la solidaritat cap al jugador.

Encara no entenent com la joguina de la fabrica Madí, el confidencial “tripartit-watch” ha pogut penjar un post atacant d’una manera tant barroera en l’estil Jiménez Losantos al portal “Vilaweb,” per haver dut a terme la campanya de boicot a Kelme i en defensa de Oleguer Presas.

Mentre i de manera oficial el responsable d’esports de CDC el diputat Maldonado, presentava la darrera pessebrada, un Club d’atletisme amb el nom del partit, mentre es deixava a la seva sort a l’Oleguer.

Amb actituds botifleres com aquestes, com poden atacar als republicans, com poden donar lliçons de catalanitat, quant resulta que a les primeres de canvi s’abaixen els pantalons, els sobiranistes ja poden fer crides a la unitat d’acció del nacionalisme, ja poden escriure articles com el que ha penjat en el seu bloc l’Antoni Vives, mentre no fotin un cop de puny sobiranista els republicans no so agafaren seriosament.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú està confós. Jo he signat perquè no estic d'acord amb Kelme. Si a ells no els hi agrada Oleguer a mi no m'agraden ells. Ho dic, ho faig saber i no els hi compro.

bq ha dit...

A mi també m'ha sorprès la posició del Triparit Watch. També és estranya la
fotografia que han triat a El Singulad Digital, el diari digital de Cabré per il·lustrar la notícia on Oleguer surt amb cara d'estaquirot.

Ramon Goma Segui ha dit...

Ah! L'Oleguer és tant important? Entretant ens la van fotent amb la Ley de la Dependencia (mai millor anomenada, oi?), l'entrada del Ministerio de Cultura al MACBA per invitació del President Montilla, la tercera hora de castellà, el President fent campanya en favor de l'Estatut andalús i dient "antipatriotas" als del PP (antipatriotas de què?).

Que no veieu que això de l'Oleguer (que té tota la meva solidaritat) és una bengala per a fer-nos badar?

No fem el carallot, home. Deixem de comprar Kelme (jo ja ho faré) i deixem de banda CiU, Singulars Digitals i altres estris de la badoqueria nacionalista (estan "groggys"). Ara, que no ens enlluernin amb aquesta bengala de l'Oleguer. O és que vosaltres també jugueu aquest joc per a protegir aquest Govern i ERC singularment? Apa, apa: first things, first; primer el primer.

Ramon Goma Segui ha dit...

...i m'he oblidat de la nova regulació de les adopcions, que treu competències a la Generalitat.

Oleguer?

Anònim ha dit...

Per al·lusions:

1. No sóm la jogina de cap factoria.

2. Si us heu llegit el nostre post us adonareu que en cap moment entrem a jutjar les opinions del jugador del Barça (que les respectem).

3. Reconeixem que no ens ha agradat que Oleguer perjudiqui el Barça amb les seves declaracions usant les instal·lacions del FCB per fer un discurs polític que molts de nosaltres podriem subscriure.

4. Considerem inacceptable que des de Catalunya (7 milions d'habitants) es proposi un boicot contra una empresa espanyola (45 milions d'habitants) perquè és una batalla perduda d'entrada i dóna munició precisament a la brunete mediàtica que tant denosteu.

5. Sortir amb acusacions de botiflers demostra la poca argumentació i el recurs fàcil doncs en cap moment es rebaten els nostres arguments.

Una mica de debat sisplau.

Agraïts,