dissabte, 10 de febrer del 2007

CiU i PSC s’amaguen per no defensar Oleguer Presas

Diuen que a l’hora de la veritat el PSC i CiU coincideixen quasi sempre, diuen que l’acord per governar junts la Generalitat desprès de les darreres eleccions estava quasi fet, diuen que van pactar les retallades a l’estatut, i diuen que les ambicions personals de Montilla i Mas va trencar l’acord.

Diuen també que l’acord que és va segellar a la Moncloa hi eren tots tres Zapatero, Mas i Montilla i que van pactar que qui guanyes governaria, i diuen que Mas encara no ha reaccionat per l’incompliment de Montilla i el silenci de Zapatero.

Però el que és veritat que quant toca es posen d’acord i ho acabem de veure amb el cas Oleguer Presas, el seu silenci còmplice és una vergonya, és un escàndol que siguin incapaços d’expressar la seva solidaritat davant els atacat que rep un ciutadà català per expressar la seva opinió.

Ja pot parlar CiU d’ERC, ja pot dir que s’han venut al socialistes, que s’han venut al poder de Madrid, però si ells són incapaços de sortir en defensa d’un noble ciutadà d’aquest País, com són capaços de donar lliçons de patriotisme.

PSC i CiU, deixeu ja de ser clients de “KELME.”

1 comentari:

Anònim ha dit...

Teniu tota la rao, fins i tot els confidencials de la factoria Madi ataquen Oleguer, es una vergonya,

ho podeu comprobar al tripartit watch, és un escandol al costat de libertat digital