dijous, 11 de gener del 2007

Que Mayol(IC) i Portabella(ERC) n’aprenguin, de com les gasten els socialistes, i a veure si ho expliquen als seus.



La conferencia realitzada per l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu, ha aixecat espurnes dintre del tripartit del cap i casal, tant Imma Mayol com Jordi Portabella s’han sentit menyspreats.

Al llarg de tota la conferencia, l’alcalde en cap moment es va referir al tripartit local, va obviar als seus dos socis i en una línia de total gestió va defensar el seu espai com l’únic possible.

Hereu parlava com si tingues majoria absoluta, només cal recordar que ni tant sols ha estat elegit en unes eleccions municipals, ha arribat a l’alcaldia degut a la renuncia de Joan Clos quan va ésser nomenat Ministre d’Indústria.

En aquells moments, tant Portabella com Mayol, és van comportar amb extrema exquisitesa en el recanvi, i ara veuen com els paguen els socialistes.

Esperem que n’aprenguin, i a la vegada ajudin a la resta de regidors dels seus partits a no caure un altre cop en la mateixa pedra, els socialistes són molt bons professionals, i cal estar a l’aguait.

1 comentari:

Anònim ha dit...

els socialistes ho volen tot,son insaciables, ara fins i tot les diputacions per ells, menys queixes i més forts que mai.