dijous, 11 de gener del 2007

La “gestionitis” s’apodera d’ERC i desconcerta a les seves bases.

La mala experiència de l’anterior tripartit pels republicans, els hi pesa com una llosa a l’hora de governar, les ordres són calma i paciència, cal ésser més prudents que mai.

Només cal recordar les recents declaracions de diferents dirigents republicans en els primers dies de la gestió del nou tripartit.

· El “quita i pon” de la bandera espanyola a la Conselleria de Governació que presideix Joan Puigcercòs.
· Les declaracions del vice-president de la Generalitat en suport de la candidatura de Madrid pels Jocs Olímpics de 2016.
· Les prudents declaracions davant els diferents decrets aprovats pel Govern Espanyol i que desenvolupen la Llei d’Educació.
· La prudència de les JERC des que regeix la Secretaria de Joventut permeten i mantenint l’intrusisme dels sis mesos de gestió socialista.
· Les soses declaracions dels republicans davant la nova situació creada per l’atemptat de Barajas. (encara recordem l’esquerra del viatge a Perpignan).
· La reprovació de les valentes declaracions del portaveu republicà al Parlament de Catalunya Joan Ridao sobre qui ha fet més gestos pel procés de pau.

Una situació que comença a preocupar en certs sectors republicans e independentistes, una preocupació que ha sorgit en els primers mesos i que pot ésser aprofitat pels mateixos socialistes per acaparar més poder que mai.

La mateixa direcció republicana n’és conscient i ha començat a treballar per contrarestar la situació, el problema està com fer-ho sense emprenyar als seus socis.

1 comentari:

Anònim ha dit...

caldrà ser mes forts que mai, calia estar-hi i el que farà falta es vigilar més que mai