dijous, 4 de gener del 2007

Parlar del Rey et pot costar mitja vida.

La fiscalia de l’estat ha decidit emprendre accions legals contra un article i una caricatura publicats entre altres als diaris Gara i Deia que fan referència a les practiques cinegètiques del Rey d’Espanya.

L’autor que signa “Nicola Lococo” publica un article en aquests diaris que porta per nom ”Las tribulaciones del oso Yogi” i ens parla de les activitats del Rey d’Espanya en matèria de caça i concretament de les aventures per Europa a la caça d’ossos.


Utilitzant un llenguatge clar i satíric ens parla de les facilitats que va tenir Joan Carles per caçar un os a la Rússia de Putin, un os que segurament que hagués superat la prova d’alcohol que tot català per virtut de la mega Consellera Tura ens va acostumar a passar.

Els altres responsables son dibuixants que practiquen un humor sa i que ara veuen com poden acabar sent perseguits per explicar la veritat, reproduïm en aquesta pagina els diferents dibuixos que estant en busca i captura per ordre de l’Audiència Nacional.

Confidencial.cat us insta a reproduir i a donar publicitat a la critica sana i contundent d’aquests mitjans de comunicació que ens fan la vida molt més fàcil.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

desprès de veure tanta miseria e hipocresia, com a mínim veus coses com a mínim divertides.

divertides per dia alguna cosa, mes aviat patetiques-

Biel Barnils Carrera ha dit...

Quina democràcia tan jove l'espnayola que n permet fer befa dels seus dirigents. Els anglesos, de llarga tradició democràtica, poden enriure's de la seva reialesa i de qui faci falta, doncs és signe d'higiene democràtica.
http://blocs.mesvilaweb.cat/onomatopeia

Anònim ha dit...

m'ho he passat molt bé, felicitats i bona diada de reis, els de veritat.

Anònim ha dit...

Per cert va ésser el diputat d'ERC qui va destapar el tema amb unes preguntes parlamentaries que mai han estat aceptades.