dimecres, 17 de gener del 2007

A Nadal se li enfonsa el territori.

Joaquím Nadal flamant “Conseller de Política d’Enfonsaments i Obra Pública (PEOP) està com una moto. Tot el que toca, entra en crisis, si a la legislatura passada és va salvar per un miracle maragallà de ser cessat per l’esfondrament del Carmel, ara veu amb preocupació que Montilla no li perdonarà tant fàcilment una situació semblant.

I el noi està que no dorm, problemes a la muntanya mítica de Montserrat, els problemes per les obres del TAV tant a les rodalies Renfe, com a les cases de el Prat i l’Hospitalet, preocupació a la seva ciutat, pel que pugui succeir davant la megalòmana obra de passar per sota la ciutat el TAV i el tren convencional a Girona, tot plegat li obra un panorama gris a la seva gestió al capdavant de la Conselleria.

Malgrat la “ruta mediatica” que s’ha muntat el Conseller Nadal (diaris, radio i TV) la preocupació i el tirar pedres fores (l’obra depèn de Madrid) ha estat present en les seves compareixences, no s’ha na pas sortit, la prova evident és l’augment de la preocupació pels afectats i que el debat s’estén a la resta del recorregut de l’alta velocitat (el Punt Girona).

Nadal sempre prepotent i amb el cap enlaire, comença a estar tocat, i això se li nota, comença a perdre els papers, n’ha fet tantes i tant grosses (n’explicarem algunes en les properes setmanes, per cert amb creuer inclòs) que com comenci a caure, ningú el podrà subjectar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ave pel litoral i tot arreglat, els espanyols per no servir per rès,ni tant sols saben fer tunels.

Anònim ha dit...

els españols els españols... sempre igual, tot és culpa d'españa.

Peró les esquerdes estan al Prat senyors. I el Nadal no para de dir arreu que tot seguirá al ritme actual.

Els españols... sapigueu una cosa: a Cornellà les obres municipals es fan dos cops. Curiós?potser sí, pero sempre es fan i després es refan..