divendres, 12 de gener del 2007

“La majoria de catalans desitgen la independència”

Els espanyols, segons el sondatge de “El Pais,” també ho veuen bé

Com ja vam dir en una anterior noticia, ni Espanya és Gran Bretanya, ni Zapatero és Tony Blair, i els espanyols no són els anglesos, lamentablement.

Diem tot això, perquè la veritable noticia del que avui publiquem no la tret el Pais, sinó el diari angles “Daily Mail” i diu el següent:

“La majoria d'escocesos desitgen la independència”

Els anglesos, segons el sondatge del Daily Mail, també ho veuen bé

Quina gran diferencia, entre uns, els anglesos demòcrates i els espanyols que com a molt són aprenents de demòcrates, la mateixa que poden representar Rodriguez Zapatero i Tony Blair, el que ha comportat que el procés de pau a Irlanda va pel bon camí i el procés de pau a Euskadi està liquidat segons “Rubalcaba.”

Per cert, els perifèrics i els catalans entre ells, feríem bé, si no perdéssim el temps en batalletes entre germans, que no perdéssim el temps en batalletes entre CDC i UDC, entre Busot i Submarí, entre CiU i ERC, entre PNB i Batasuna, l’enemic de veritat, al final el tenim en el mateix lloc, no ens equivoquem.

“Els escocesos tenen la gran sort que els seus veïns els entenen, en canvi els catalans tenim veïns que només ens volen per explotar-nos”


Espanya no és Gran Bretanya, ni Zapatero, Tony Blair

6 comentaris:

Anònim ha dit...

que mes voldriem tenir de veins els anglesos, molt bo l'enllaç del PAIS

Anònim ha dit...

nomès ens queda la independència. ara o mai

Anònim ha dit...

Oblideu comentar que Escòcia és la regió pobre del Regne Unit, receptora neta de finançament per part d'Anglaterra. Aquest fet certament ajuda a comprendre la posició dels anglesos. I per altra banda, també és important esmentar que el successor de Tony Blair al partit laborista, Gordon Brown, és escocès, fet que juga un paper important en aquesta crisi. Anglaterra no accepta un PM escocès.

El que és de lloar, però és la postura dels escocesos, que volen ser independents tot i que això els suposi una reducció del seu finançament.

Dessmond ha dit...

Suposo que aquest titular el debeu posar per alegrar l'entrada de l'any nou, oi? Dir que El Pais també treu una enquesta en aquesta línia, a favor de la nostra independència només fa que comfirmar la meva sospita.
Que més voldriem!

Anònim ha dit...

La noticia és un sarcasme, cliqueu sobre el país (vei) i veureu el que surt.

confidencial.cat

Dessmond ha dit...

L'enllaç que dieu en el post i que poseu com a El Pais du a una notícia sobre Anglaterra i Escòcia. No el que pensen de nosaltres al país veí.
Normalment no tinc el costum de llegir el país (veí). Per més que afirmessin rotundament el que heu publicat en forma de conya marinera. He fet una gran excepció avui. Espero que ho tingueu ben present. Però no ho he sabut trobar.