diumenge, 28 de gener del 2007

La Diputada eco-pija Carme Garcia agafa un monumental atac de banyes a l’estrena de l’obra de teatre “Èric i l’exèrcit del Fènix”

Mes de set-centes persones van assistit a l’auditori de Sant Cugat a l’estrena de l’obre de teatre inspirada en el llibre d’Èric Bertran que relata els fets ocorreguts a partit d’uns correus electrònics enviats a diferents empreses per reclamar l’etiquetatge en català.

Entre els assistents el mateix Conseller de Cultura J.M Tresserras, l’alcalde de Sant Cugat Lluís Recoder i els diputats de CiU Albert Batalla, d’ERC Joan Ridao, Joan Tardà i Joan Puig i la diputada d’IC Carme Garcia.

L’obra va acabar amb aplaudiments per part del públic i amb un bon nivell d’acceptació, la sorpresa de molts dels presents la van tenir amb la reacció desproporcionada i fora de lloc de la diputada eco-pija Carme Garcia que a mesura que anava sortint la gent del teatre anava criticant l’obra, amb un to de molta agressivitat i fora de lloc.

Considerava que l’obra estava molt polititzada i que s’havia utilitzat l’Èric i la família i el seu cas en clau molt política, el to de la diputada i l’agressivitat mostrada van començar a indignar a més d’un que no entenien l’actitud patètica de la diputada.

Al final alguns van començar a entendre que el veritable problema de la diputada era la no presencia de ella mateixa en l’obra, és a dir un brutal atac de banyes, ella no sortia i els seus companys republicans si.

De totes maneres no es la primera vegada que reacciona d’aquesta manera, és bastant habitual que Carme Garcia agafi “pataletes” quan la seva figura no te el protagonisme necessari, fins i tot ha fet retardar rodes de premsa conjuntes per tal de garantir-se el seu punt de protagonista.

Si amb aquesta actitud vol aspirar a l’alcaldia de Sabadell va per molt mal camí, amb un cura d’humilitat sortiria millorada. El divendres al vespre va decepcionar a molta gent, amb el seu afany d’ésser protagonista, és comenta que ni tant sols s’havia llegit el llibre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs a mi no hem va seblar això.Vaig veure uns comentaris correctes i, en la meua opinió, encertats.
Si la menor critica mereix la vostra desqualificació és que no aneu be.

Anònim ha dit...

Jo estaba al teatre i estava feta una energumana, histerica, perdent els papers, fora de sí, tot plegat per que no era la protagonista.

Anònim ha dit...

lA CARME GARCIA, ES LA PERSONA MES PREPOTENT I EGOCENTRISTA QUE ENS PODEM IMAGINAR.

Anònim ha dit...

sou una colla de mentiders perquè jo si que estava amb ella al seu costat i no és RES del que esteu dient.
Em sembla que l'única persona aquí que vol posar merder sou vosaltres.
Ja sé que va ser ara fa dos anys, però és que la gent com vosaltres fa que la informació es distorsioni.
GRÀCIES......