dimarts, 16 de gener del 2007

Guerra fratricida entre confidencials del rotllo (Tripartit-Watch/Són com Són versus Busot)

En el darrer reportatge de TV3 sobre el boom dels blocs van sorgir diferents opinions sobre l’augment dels confidencials polítics, uns a favor, altres en contra, el que si que estarem d’acord tots plegats és amb l’èxit d’aquests models entre els usuaris d’internet.

Entre els primers blocs confidencials de caire polític que van aparèixer cal destacar el nascut fruït de la factoria Madí (CDC) Tumbuctu, seguit de Santa Espina de la factoria del carrer Nicaragua (PSC) i Busot de l’òrbita dels republicans, el primer no va aguantar el pas dels temps i va desaparèixer, el segon mancat de regularitat ha perdut pes i el Busot sens dubta ha estat el de major èxit i el de més audiència.

Més de 500.000 visites en menys d’un any d’existència avalen l’èxit d’aquest confidencial que segueix sent un referent dins la classe política, amb un mitja diària de quasi 2000 visites ha remogut la política catalana, els diferents gabinets de premsa visualitzen cada dia Busot.

Aquest èxit ha comportat preocupació i ràbia a les diferents cuines dels partits polítics, que ha comportat l’inici d’una guerra entre aquest confidencials, es a dir David Madí (instigador i creador del vídeo confidencial.cat, i que ens dona nom al nostre confidencial) ha iniciat una guerra per abatre Busot, per fer-ho ha utilitzat diferents mitjans i de tota mena.

Per un costat, dos confidencials de la seva factoria Tripartit-Watch i Són com Són han iniciat una guerra de desprestigi contra el confidencial capdavanter Busot i per fer-ho ha utilitzat totes les seves influencies, fins i tot algun contacte dins els cossos policials, (recomano als republicans que facin una inspecció de seguretat a la seva i flamant nova seu, recentment inaugurada, l’espionatge és una arma utilitzada pels Madi-boys, hi ha precedents) per perpetrar l’atac.

L’interceptació de diferents correus electrònics ha permès als confidencials de la factoria Madí publicar noves dades sobre l’autoria de Busot, des de confidencial.cat no volem entrar en aquesta guerra, entre confidencials del rotllo només ens acabarem fent mal entre nosaltres, els nostres enemics son altres, no perdem el temps en guerres fratricides.

Busot està en una altre galàxia, Busot ja és un referent, el que hem de fer els altres confidencials, és intentar millorar, fer-ho millor cada dia, lluitar per l’audiència del poder periodístic establert, i no carregar entre confidencials que aspirem quasi al mateix.

Prou de guerra bruta entre nosaltres, confidencial.cat es compromet en aquest sentit a seguir denunciat els veritables botiflers del país, sigui del partit que siguin.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

prou de guerres entre gent del rotllo.

Anònim ha dit...

Busot és la clau, és el millor i els altres sou aprenents.

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb el post. no és que busto sigui el millor, ni el més rigorós ni re, simplemtn busot és un blog i funciona com a tal; els altres haurien de fer el mateix i deixar-se de guerres fraticides.

em sembla que sou el primer blog que aposteu per la unió contra l'enemic comú. així m'agrada. que consti que, a parer meu, les dretes rancies, o no tant rancies, també son part de l'enemic comú.

salut

Anònim ha dit...

Que n'aprenguin!

Anònim ha dit...

estic d'acord, prou de lluitar entre nosaltres, l'enemic son els espanyols.

Anònim ha dit...

Busot no està malament, però des de que hi ha tripartit2 ha perdut molt: ja no diuen res.
De tota manera si com sembla ser és un diari pràcticament oficial d´ERC ho haurien de dir.
I això també va per TWT i soncomson.

Anònim ha dit...

Què ha passat amb somcomson, era el que aportava més dades i semblava més fonamentat.

a mi m´encanten

cimeraextraordinaria
el submarí
tripartit watch

busot des del 2 tripartit com ja es diu aquí no parla de la realtat política, per exemple, de Carretero ni paraula, no ho he tornat a comprovar però durant una setmana han tingut la boca segellada. En canvi dels embolics d´Unió tant com vulguis, la veritat no m´interessen gaire, estan així des de que era jove i dubto molt que canviï res.