dijous, 4 de gener del 2007

Espanya no és Gran Bretanya, ni Zapatero, Tony Blair

I la majoria de la classe dirigent catalana no han valorat el que si juga Catalunya en aquest procés. El fracàs del procés de pau a Euskadi perjudica enormement el nostre país, des del “confidencial.cat” ens preocupa la pobresa de l’actual classe política catalana, incapaços de marcar clarament un procés propi diferenciat de Madrid.

Sorprenent actituds laxes nacionalment de dirigents polítics catalans; Duran i Lleida (CiU) i Carod (ERC) han coincidit com mai en les seves declaracions sobre l’atemptat, i sorprenent encara més, els silencis (intel·ligents, prudents,....) d’aquests dies, de dirigents de futur com en Mas (CiU) i en Puigcercós (ERC).

Seria positiu pel nostre país, ésser crítics amb la gestió del President Zapatero del procés de pau, i com a mínim realitzar preguntes amb veu alta que molts ciutadans troben a faltar.

Què ha fet ZP per tirar endavant el procés de pau? Que ha fet ZP per fer creïble el seu talant? Que ha fet ZP per evitar usos salvatges dels mitjans de comunicació?

Per contra i d’una manera positiva, valorem les declaracions d’altres dirigents d’aquests partits, molt més valentes i agosarades, com en Joan Ridao (ERC) i Antoni Vives (CiU) que diuen el que molts catalans i catalanes volem escoltar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

cal parlar clar i català, avui els catalans volem diàleg, liquidar el procès de pau pels espanyols és tambè liquidar les expectatives nacionals dels catalans.

saben que amb violencia, tot està aplacat nacionalment. amb pau tot és possible i aixo als espanyols els hi fa por.