dissabte, 20 de gener del 2007

Barbeta i l’art de mentir.

El mític periodista de La Vanguardia (espanyola) és un expert en especular sobre la política catalana, sorprès encara per la denuncia feta pel seu diari sobre la crisis de la seva coalició CiU, Barbeta contraresta amb una intoxicació contra els republicans, ell encara no pot entendre com una colla de desaprensius tingui el poder que té.

Els que coneixen Carretero sabem que és un patriota, que no es talla, que diu les coses clares i sense embuts, i a vegades en política això costa molt car. Carretero és un home clar de paraules, que com a Conseller de Governació va marcar un perfil propi i va deixar en la majoria d’Ajuntaments un bon record.

Utilitzant Carretero aconsegueix que fins i tot el flamant vice-president de la Generalitat piqui l’ham de la Vanguardia, i faci declaracions i engrandeixi el mite de l’ex-conseller de Governació.

Confidencial.cat que ha nascut per col·laborar en fer possible el retrobament de totes les forces que ens creiem i aspirem a la llibertat del nostre poble, considera que Carretero representa un valor del país, i que és positiu que gent d’esquerra sigui critica amb el govern d’entesa, com va dir Jordi Carbonell (president en el seu dia d’ERC) “que la prudència no en faci traïdors.”

Per tant és positiu tenir veus que demanin més, veus que denunciïn l’excessiva prudència, gent com Carretero, Cardús, Partal, i altres són ara més que mai necessaris.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En Partal? No veus que sobreviu de la subvenció oficial? No ens vulguis fer passar bou per bèstia grossa, company.

Anònim ha dit...

Sóc un dels promotors del moviment Retrobament Nacionalista i us puc dir que la informació era correcta. Però Puigcercós ha amenaçat Joan Carretero amb expulsar-lo d'ERC si feia la presentació, i per això s'ha suspès (temporalment).

Anònim ha dit...

Carretero és prou important per caure en els interessos de Barbeta i la vanguardia-

Anònim ha dit...

Partal al costat de Carretero???
Ja, ja, ja! No em facis riure, home!
En Carretero segurament la caga, però, com a mínim, es mulla. Però el Partal no sap què és mullar-se. Ell ha nascut per a surar, no per a mullar-se. Si afirmes el contrari, o bé no el coneixes, o be et guanyes la vida a Partal, Maresma & Ass.