dijous, 28 de desembre del 2006

El Sr. Solbes enganya a “les criades”.

El Conseller d’economia de la Generalitat Antoni Castells no dona l’abast per aturar els despropòsits del Ministre Solbes, l’amo de la caixa dels diners.

Mentre el Govern d’Entesa és malviu per vendre que abarateix els peatges, l’amo dels diners ridiculitza en públic al Govern de la Generalitat de Catalunya.

Abaratir els peatges via pagament del Govern a les concessionàries és un mal negoci, i el propi Conseller n’és sabedor, només amb els impostos que recapte l’estat amb el que paguem a les nostres autopistes, és podria crear un fons suficient per actuar amb valentia per suprimir els peatges de veritat.

El Ministre Solbes representa l’esperit espanyol més ranci, que té molt clar el seu paper, sense vergonyes, actuen sense complexes en defensa de la unitat de mercat que els garanteixi la seva supervivència.

No para d’enganyar a les “criades catalanes” sense parar, és el personatge perfecte per mantenir l’estafa permanent als catalans, és el perfecte lladre que dirigeix l’atracament perfecte.

Tot plegat demostra el carreró sense sortida on ens trobem, el nou estatut no aporta millores, l’Estat deixa clar que no hi ha més diners per les Comunitats Autònomes, en definitiva una altre pedrada contra el Govern d’Entesa.

El Conseller Castells, per cert expert en balances fiscals i per tant coneixedor de l’astronòmic dèficit fiscal del nostre país sap molt bé que amb l’actual finançament no anem amb lloc, com molt bé ha dit el President de la FEPIME, ens cal un nou model.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Prou de robar a Catalunya, prou de botiflers.