diumenge, 25 de febrer del 2007

De la Vega, De la Vogue.......

El PSC ha volgut reaccionar davant la situació creada i que arriba de Madrid de paràlisis dels desplegament de l’estatut, del caos de les rodalies Renfe, del drama de l’aeroport, en aquest sentit han fet venir a la ministra - imatge del Govern Espanyol Mª Teresa Fernandez de la Vega, el clàssic polític embaucador.

Ha demanat perdó i tots contents? Doncs no, de cap de les maneres, ja no ens conformem amb disculpes, volem fets, no paraules. Estem farts de ser els que paguem totes les factures i a sobre els més malvistos.

Sr. Montilla, President del País, fets, fets i fets i a partir d’aquí podem parlar, ja no ens enganyen en paraules embaucadores i plenes de tarannà, Bambí Zapatero s’ha acabat, el mal estatut pactat entre ZP i Mas ens porta al desastre.

Que ens el tombin l’Estatut, si és que en tenen, veurem aleshores el que passa. Ja pot dir l’il·luminat de l’IZETA (PSC) que això de l’autodeterminació no te sentit, ni tampoc vol un Kosovo, o quelcom semblant.

Izeta, nosaltres volem Kosovo, Macedonia, Eslovenia, Escòcia, Euskadi, Galícia i el que calgui, la llibertat dels pobles per damunt de tot.



cat.confidencial@gmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest país va molt mancat de memòria històrica. Aquesta dona fou una de les Subsecretàries d'Estat (concretament de Justícia) durant el Ministeri bifront belloquià dels darrers anys del PSOE-GAL.